Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

DuckTales: Remastered verschijnt voor iPhone, iPad, Android

nieuws 3 april 2015 om 09:58

Spelontwikkelaar Capcom heeft DuckTales: Remastered, dat eerder verscheen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U, uitgebracht voor de iPhone, iPad en Android.

DuckTales: Remastered is een remake van het klassieke platformspel voor de NES (Nintendo's 8-bit spelcomputer) uit 1989. In het spel ga je met Dagobert Duck op avontuur in alle uithoeken van de wereld. DuckTales-fans kunnen hun hart ophalen, want de game bevat stemmen van de originele (Engelstalige) DuckTales-stemacteurs en meer dan 90 exclusieve beelden uit de archieven van de serie.

DuckTales: Remastered ondersteunt Bluetooth-controllers en is beschikbaar voor de iPhone en iPad (vanaf iOS 7.1) in de iTunes App Store voor 9,99 euro en in de Google Play Store (vanaf Android 4.2) voor 11,12 euro. Er is ook een versie voor Windows (Phone) 8.1 van het spel beschikbaar in de Windows Store voor 9,99 euro.

DuckTales: Remastered voor iPhone, iPad, Android en Windows
DuckTales: Remastered voor iPhone, iPad, Android en Windows

Capcom