Interessant:

Emirates lanceert app voor Apple Watch

nieuws 21 maart 2015 om 10:45

Luchtvaartmaatschappij Emirates komt met een app voor de Apple Watch.  Met de app krijg je onder meer informatie over vluchten, geboekte reizen en gatenummers.

De Emirates-app voor de Apple Watch (die 24 april verschijnt) is een uitbreiding van de Emirates iPhone-app; het is ontworpen als een metgezel voor de reizigers die dynamische en specifieke informatie levert, zoals live status updates van vluchten. Emirates is de eerste luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten en Afrika die een app lanceert voor de Apple Watch.

Klanten die de app installeren kunnen gebruik maken van functies zoals een overzicht van geboekte reizen, toegang tot up-to-date vluchtinformatie, tijdige notificaties wanneer gate nummers of bagagebanden veranderen. De app is ook te linken met Apple Passbook en verschijnt in het Engels, Frans en Duits. 

"In de huidige moderne wereld speelt mobiele technologie een steeds belangrijkere rol in de reisbelevenis van onze passagiers. Door middel van de Apple Watch kunnen wij ons op een persoonlijker manier verbinden met passagiers en ze tijdens hun reis van up-to-date informatie voorzien", aldus Alex Knigge, Senior Vice President Digital bij Emirates. "Ons team heeft de app voor de Apple Watch ontwikkeld met de moderne reiziger in gedachte, die zo met één simpele oogopslag op hun pols de meest belangrijke informatie verkrijgen."

Emirates-app (MyTrips) voor Apple Watch
Emirates-app (MyTrips) voor Apple Watch

portablegear.nl


Gerelateerde producten