Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Samsung Galaxy S6 van 24-karaats goud

nieuws 19 maart 2015 om 12:44

Het Britse luxemerk Goldgenie brengt 24-karaats gouden edities van de nieuwe Galaxy S6 en Galaxy S6 op de markt. De startprijs van deze modellen ligt bij ongeveer 2.300 euro.

Samsung introduceerde begin deze maand de Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge op het Mobile World Congress 2015 in Barcelona, die met startprijzen van 699 euro (S6) en 849 euro (S6 edge) overigens ook al in de originele uitvoeringen niet goedkoop zijn. Op de S6-modellen heeft Samsung eindelijk de plastic behuizing vervangen voor een design van glas en metaal, wat een veel luxere uitstraling geeft.

De Galaxy S6 Edge heeft een gebogen display, dat over de zijkanten van het toestel doorloopt en de nieuwe functie People Edge biedt. Met People Edge kan je eenvoudig vijf contacten vanaf de rand het toestel activeren en je kan aan elk van deze contacten een kleur toekennen, zodat je snel kan zien wie er belt, ook als de S6 Edge met het scherm naar beneden ligt. Zowel de S6 als S6 Edge beschikken verder onder meer over een 64-bit octa-core processor, een 4K-videorecorder, een hartslagmonitor en een vingerafdrukscanner. De toestellen komen met 32GB, 64GB of 128GB geheugen, maar een microSD-geheugenkaartslot ontbreekt.

Goldgenie brengt deáGalaxy S6áen deáGalaxy S6 edgeávolgende maand uit in uitvoeringen van 24-karaats goud, roze goud en platinum.áDe startprijs van deze modellen ligt bij ongeveer 2.300 euro. Eerder creerde Goldgenie onder meer gouden uitvoeringen van de iPhone 6 en 6 Plus.

Goldgenie's Samsung Galaxy S6 van 24-karaats goud
Goldgenie

Goldgenie