Interessant:

SanDisk komt met geheugenkaart voor dashboard-camera's

nieuws 3 maart 2015 om 14:14

SanDisk introduceert zijn eerste 64GB High Endurance microSDXC-geheugenkaart met tot wel 10.000 uur Full HD-Video-opnamecapaciteit. Deze geheugenkaart is daartoe bijzonder geschikt voor dashboard-camera's en home video-apparatuur.

Gebruikmakend van expertise in NAND flash en systeemmogelijkheden ontwikkelde SanDisk een eigen technologie om hoge-intensiteitopnamen mogelijk te maken. Na intensief testen heeft deze nieuwe technologie voor SanDisk een nieuwe mijlpaal bereikt: een 64GB microSDXC geheugenkaart die consumenten in staat stelt tot wel 10.000 uur Full HD opnamen te maken en/of over te schrijven.

De nieuwe SanDisk High Endurance Video Monitoring microSDXC/microSDHC-geheugenkaarten zijn speciaal ontworpen voor dashboard-camera's en homevideo-opnameapparatuur en zorgen ervoor dat gebruikers betrouwbaar videobewijs altijd bij de hand hebben. De nieuwe kaart is ook verkrijgbaar met een 32GB capaciteit die tot 5.000 uur Full HD-opnamen kan maken. Met de nieuwe SanDisk High Endurance Video-opname microSDHC/micro-SDXC geheugenkaart hoeven veiligheidsbewuste consumenten zich dus niet langer zorgen te maken of hun kaart ook langdurig opnames blijft ondersteunen.

De SanDisk High Endurance Video Monitoring micro SDHC/microSDXC-kaarten zijn ontwikkeld voor prestaties en duurzaamheid en ontworpen om alle weersomstandigheden tot doorstaan. Of het buiten nou regent of sneeuwt, of je in een warme auto zit, gebruikers kunnen altijd perfecte prestaties verwachten. De kaarten zijn uitgebreid getest en bewezen shockproof en waterdicht te zijn, zodat ze ook presteren onder de meest extreme omstandigheden.

De SanDisk High Endurance Video Monitoring microSDHC/microSDXC-geheugenkaarten hebben twee jaar garantie en een adviesprijs van $ 84,99 en $ 149,99 voor respectievelijk 32GB en 64GB. In eerste instantie zullen de kaarten alleen in de Verenigde Staten beschikbaar zijn op SanDisk.com en bij een aantal retailers in Europa en Zuid-Korea.

SanDisk High Endurance microSDXC-geheugenkaart 
SanDisk High Endurance microSDXC-geheugenkaart 

portablegear.nl