Interessant:

Vijftig tinten grijs geschreven op BlackBerry

nieuws 19 februari 2015 om 10:03

E.L. James, de auteur van de populaire erotische roman 'Vijftig tinten grijs' heeft verklaard dat zij de meeste delen van het boek op haar BlackBerry heeft geschreven.

Dat vertelde†E.L. James aan het Amerikaanse nieuwsprogramma ABC News. "Ik schreef veel van het boek op weg naar mijn werk op mijn BlackBerry", vertelde ze aan het programma. "Als ik thuiskwam, zette ik de tekst over naar mijn Mac en schreef ik verder". BlackBerry-fans zijn overigens erg teleurgesteld dat in de verfilming van†Vijftig tinten grijs het hoofdpersonage Christan Grey een iPhone gebruikt, terwijl in het boek wordt beschreven dat hij gebruik maakt van een BlackBerry.

In 2012 schreef een 41-jarige moeder uit†Groot-BrittanniŽ in vier maanden een roman (The Kickdown Girls) van 55.600 woorden (200 pagina's) helemaal op haar BlackBerry.†Een 36-jarige Amerikaanse man schreef in 2009 een†roman met sms†(The Warded Man) door twee jaar lang elke dag in de trein zo'n 1.000 woorden op zijn smartphone te tikken. In Japan waren†romans in sms-vorm†lange tijd populair.

BlackBerry Classic
BlackBerry Classic

CrackBerry