Interessant:

LG Watch Urbane aangekondigd

nieuws 16 februari 2015 om 10:02

LG presenteert volgende maand op het Mobile World Congress 2015 in Barcelona haar derde smartwatch, de LG Watch Urbane, een luxe-aanvulling op de LG Watch-serie.

"Het klassiek design en de slimme functies van LG Watch Urbane zijn een mooie aanvulling op onze casual en actieve G Watch en G Watch R", zegt Juno Cho, President en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. "De LG Watch Urbane is een belangrijk onderdeel van onze strategie om draagbare apparaten te ontwikkelen die niet alleen worden gezien als elektronische gadgets, maar worden gedragen als accessoires voor iedere dag."

LG's derdeáderde smartwatch, na deáG Watcháen deáG Watch Ráis net als de G Watch Rágevormd rondom hetzelfde 1,3-inch full circle P-OLED scherm. Dit model heeft echter een smallere frame, waardoor slanke lijnen ontstaan.áDe roestvrijstalen behuizing is verkrijgbaar in een gepolijst zilver en een gouden afwerking en wordt aangevuld met een fraai gestikte natuurlijke lederen band voor een klassieke look. De band kan worden vervangen door iedere 22mm brede band, zodat het bij elke gelegenheid of stemming van de drager past.

De Watch Urbane draait op Android Wear (een voor smartwatches geoptimaliseerde versie van Android) en is compatibel met smartphones met Android 4.3 of hoger. Verder kan je rekenen op een geintegeerde hartslagmeter, eenáAlways-On ambient-modus (geeft de tijd op het display te allen tijde weer in de gedimde modus),áeen 1,2GHz Qualcomm Snapdragon 400-processor, 4GB geheugen en een 410 mAh batterij.á

DeáLG Watch Urbaneákomt in een zilveren of in een gouden uitvoering. Informatie over de prijs en beschikhaarheid in Nederland moet nog volgen.

LG Watch Urbane
LG Watch Urbane

portablegear.nl


Gerelateerde producten