Interessant:

LG G Flex 2 verschijnt in maart voor 699 euro

nieuws 13 februari 2015 om 13:23

LG heeft laten weten dat de in januari op de CES 2015 aangekondigde LG G Flex 2 aankomende maart in Nederland en België verschijnt voor een adviesprijs van 699 euro.

De LG G Flex 2 (H955) is, net als de originele LG G Flex, een smartphone met een opvallend gebogen design. Dit vernieuwde toestel heeft een slankere, stijlvollere kromming en een krachtigere 64-bit Qualcomm Snapdragon 810-processor voor vloeiendere en soepelere prestaties. Het 5,5-inch inch scherm is opgeschroefd naar Full HD (was HD) en de vernieuwde software (onder meer Android 5.0 Lollipop) biedt nog meer handige functies zoals Gesture View en Glance View. De 'zelfhelende' achterkant is ook weer toegevoegd aan de G Flex 2 en werkt nu sneller en effectiever dan voorheen, waardoor kleine krasjes eerder verdwijnen (van 3 minuten naar 10 seconden bij kamertemperatuur). 

"Met de originele G Flex toonde LG haar pioniersgeest en met de G Flex 2 hebben we de curve verbeterd waarmee we trouw zijn gebleven aan onze 'innovation for a better life' filosofie", vertelt Juno Cho, President en CEO van de LG Electronics Mobile Communications Company. "De G Flex 2 ziet er niet alleen prachtig uit, het heeft ook de goede dosis lef om de voorloper te zijn van de huidige smartphone technologie. Eenvoudig gezegd: het is een blikvanger in elke zin van het woord." 

De LG G Flex 2 is vanaf medio in maart in Nederland en België te koop voor een adviesprijs van 699 euro.

LG G Flex 2
LG G Flex 2

portablegear.nl


Gerelateerde producten