Interessant:

New Nintendo 3DS verschijnt 13 februari in Europa

nieuws 16 januari 2015 om 10:20

Nintendo heeft aangekondigd dat de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL vanaf 13 februari in de winkels in Europa verkrijgbaar zullen zijn.

De New Nintendo 3DS heeft een scherm dat 1,2 keer groter is dan dat van de Nintendo 3DS, terwijl zowel de New Nintendo 3DS als de New Nintendo 3DS XL meer besturingsmogelijkheden bieden dankzij de C-stick en ZL/ZR-knoppen. Daarnaast krijg je nu de beschikking over superstabiel 3D via headtracking-technologie en de ingebouwde NFC-functie die het gebruik van amiibo-figuurtjes (vergelijkbaar met Skylanders of Angry Birds Telepods) mogelijk maakt.

De New Nintendo 3DS XL komt uit in de kleuren zwart-metallic en blauw-metallic, en de New Nintendo 3DS in zwart en wit. Er wordt ook een uitgebreide serie verwisselbare covers uitgebracht, waarvan er bij de release twaalf beschikbaar zijn. In de toekomst komen er nog meer covers beschikbaar.

Vanaf 13 februari zullen er ook twee New Nintendo 3DS XL-bundels verkrijgbaar zijn. De New Nintendo 3DS XL Majora's Mask Edition bestaat uit een voorge´nstalleerd exemplaar van The Legend of Zelda: Majoraĺs Mask 3D en een New Nintendo 3DS XL-systeem dat met artwork uit de game is versierd. De New Nintendo 3DS XL Monster Hunter 4 Ultimate Edition bevat een voorge´nstalleerd exemplaar van Monster Hunter 4 Ultimate en een New Nintendo 3DS XL-systeem met een embleem uit de game op de cover.

New Nintendo 3DS XL Majora's Mask Edition
New Nintendo 3DS XL Majora

Nintendo