Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

T-Mobile: Bellen in EU uit je Nederlandse bundel

nieuws 12 januari 2015 om 10:55

T-Mobile introduceert de nieuwe abonnementenmodel 'Stel Samen & Stel Bij' (vanaf 19 januari verkrijgbaar). Hiermee kan je tot 120 minuten bellen naar, in en tussen EU-landen uit je eigen belbundel.

Een van de onderdelen van het nieuwe abonnementenmodel 'Stel Samen & Stel Bij' is verder 'Bellen zoals Thuis'. Klanten kunnen iedere maand tot 120 minuten bellen naar, in en tussen alle EU-landen + Noorwegen, Zwitserland en IJsland (zone 1) uit hun Nederlandse belbundel. Het ontvangen van telefoontjes in de EU wordt gratis. Het ontvangen van sms-berichten was al gratis, maar nu wordt ook het versturen van sms'jes in de gehele EU gratis. Met de speciale Travel & Surf datapassen van T-Mobile is het al mogelijk om tot 5x goedkoper dan de huidige gereguleerde tarieven mobiel te internetten binnen de EU.

Vanaf 19 januari is het nieuwe abonnementenmodel 'Stel Samen & Stel Bij' verkrijgbaar voor klanten van T-Mobile. De belangrijkste voordelen van 'Stel Samen & Stel Bij' bestaan uit de mogelijkheid om maandelijks de bel- en internetbundel aan te passen, zelf te bepalen op welke manier je betaalt voor je telefoon en het bovengenoemde 'Bellen zoals Thuis'. Alle klanten die kiezen voor 'Stel Samen & Stel Bij' krijgen ook automatisch 4GMAX. Met 4GMAX krijg je een stabiele mobiele internetverbinding en snelheden tot 120 Mbps zonder onverwachte internetkosten.

De prijzen van dit nieuwe abonnement en de bijbehorende voordeelbundels worden binnenkort bekendgemaakt.áHuidige klanten kunnen, onder voorwaarden, overstappen naar dit nieuwe abonnement.

portablegear.nl