Interessant:

Samsung Galaxy A7 gearriveerd

nieuws 12 januari 2015 om 10:01

Samsung heeft bekendgemaakt dat het aankomende maart de Samsung Galaxy A7 in Nederland introduceert. De Galaxy A7 is een 5,5-inch Full HD-smartphone/phablet met krachtige hardware en een luxueus design.

"Wij ontwerpen producten die een grote groep mensen aanspreken en die voorlopen op sociale trends", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Door het lichtmetalen design en de krachtige hardware biedt de Galaxy A7 de beste gebruikservaring."

De Samsung Galaxy A7 is het derde toestel in Samsungs nieuwe Galaxy A-serie, na de eerder uitgebrachte Galaxy A3 (4,5-inch qHD) en de Galaxy A5 (5-inch HD). De Galaxy A7 heeft een 5,5-inch Full HD SuperAMOLED-display en is voorzien van een multicore-processor (met 2GB RAM), bestaande uit twee afzonderlijke quad-core-processoren, zodat je kan rekenen op snelle prestaties en multitasking. Met een dikte van 6,3 millimeter is de A7 één van de dunste smartphones met een metalen frame op de markt. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat en komt met 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD tot 64GB).

Aan de achterzijde van de Galaxy A7 vind je een 12-megapixel camera met LED-flitser en 1080p Full HD-videorecorder. Aan de voorkant bevindt zich een 5-megapixel camera met selfie-functies als 'Ultra Wide Shot' en 'Auto Selfie', om snel een zelfportret te maken met je stem of door een gebaar te maken naar de camera. Daarnaast beschikt deze smartphone over 'Always Clear Voice Auto Control' om omgevingsgeluid te onderdrukken en 4G/TE voor het snel uploaden van foto's en video's naar ieder sociaal netwerk. 

De Samsung Galaxy A7 is vanaf maart verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en goud voor een verkoopadviesprijs van € 509,-.

Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A7

portablegear.nl


Gerelateerde producten