Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

HTC Desire 320 budget-smartphone gepresenteerd

nieuws 5 januari 2015 om 12:35

HTC heeft op de CES 2015 in Las Vegas de HTC Desire 320 gepresenteerd. Deze budgetvriendelijke smartphone van 139 euro beschikt over een 4,5-inch touchscreen, Android 4.4 en een quad-core processor.

"Met alle premium functies van een HTC-toestel en dat in een compacte vorm, levert de HTC Desire 320 een perfecte kwaliteitservaring voor prijsbewuste consumenten", zegt Mark Moons, General Manager Western Europe HTC. "In navolging van het succes van de HTC Desire 310, heeft het toestel een verbeterde batterij en meer geheugen om mensen te laten profiteren van een telefoon van hoge kwaliteit, die de perfecte balans bevat tussen slimme functies voor een uitstekende prijs."

De HTC Desire 320 biedt, naast het 4,5-inch display en Android 4.4 KitKat, een 5-megapixel. Daarnaast is het mogelijk creatief te zijn met mini-filmpjes, dankzij HTC's Video Highlights-functie. Je kiest je favoriete foto's en video's en selecteert een volgorde en een favoriete track om een indrukwekkende video te creŰren in een paar seconden. Vervolgens is deze klaar om te delen met vrienden en familie.

De HTC Desire 320 heeft tevens de HTC BlinkFeed-functionaliteit, die je up-to-date houdt van het nieuws. BlinkFeed combineert de inhoud van zelf geselecteerde nieuwssites en social media-apps op het startscherm, waardoor gepersonaliseerde updates in een oogopslag te bekijken zijn. Met de Offline Reading-modus is het mogelijk de meest recente artikelen altijd en overal te lezen. Artikelen kunnen toegevoegd worden aan de leeslijst en worden gedownload wanneer het toestel verbinding met WiFi maakt. Het toestel biedt 4GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. Internet is mogelijk middels WiFi of HSPA+, 4G/LTE-support ontbreekt.

De HTC Desire 320áis beschikbaar in de kleur mat grijs en is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 139 euro.

HTC Desire 320
HTC Desire 320

portablegear.nl