Interessant:

HTC Desire 820 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 17 december 2014 om 11:09

De HTC Desire 820 is in de Nederlandse winkels gearriveerd. De Desire 820 is een mid-range smartphone/phablet met een groot 5,5-inch display, een krachtige 13-megapixel camera en HTC BoomSound-audiotechnologie.

De HTC Desire 820 beschikt verder over een Qualcomm Snapdragon 615-processor, met 4G Cat 4-connectiviteit (voor downloadsnelheden tot 150 Mbit/s). Daarnaast heeft het toestel een 64-bit, multi-core CPU. De kleurstelling van het toestel is mat grijs met lichtgrijze accenten. De 13-megapixel camera met BSI-sensor aan de achterzijde zorgt voor goede foto's in alle lichtomstandigheden. Om de beste selfies te kunnen maken is de HTC Desire 820 uitgerust met een 8-megapixel front-facing camera. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat en biedt 16GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD.

Voor de HTC Desire 820 zijn verschillende accessoires beschikbaar, te weten de 'Clear case' en de 'Dot view cover'. De 'Clear case' is een transparante backcover met aan de zijkanten een soft touch-kleuraccent die zorgt voor goede grip. De consumentenadviesprijs hiervan bedraagt 14,99 euro en hij is verkrijgbaar in de kleuren grijs en blauw. De verwachte beschikbaarheid van de accessoire is begin januari. Daarnaast is voor de HTC Desire 820 de 'Dot view cover' beschikbaar. Deze beschermt niet alleen het toestel, maar het laat ook notificaties zien in een retro, matrixstijl. De consumentenadviesprijs hiervan bedraagt 34,99 euro en deze cover is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, paars en oranje. De 'Dot view cover' is per direct beschikbaar.

DeáHTC Desire 820áis verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 399 euro.

HTC Desire 820
HTC Desire 820

portablegear.nl


Gerelateerde producten