Interessant:

Toshiba Portege Z20t: 2-in-1 business-laptop-tablet

nieuws 18 december 2014 om 14:49

Toshiba introduceert de Portege Z20t, een geavanceerde hybride 2-in-1-latop/tablet met een 12,5-inch display en een nieuwe Intel Core M-processor.

De Toshiba Portege Z20t, die als laptop ontworpen is, maar ook als tablet is te gebruiken, is voorzien van een reversible dock, zodat de tablet achterstevoren gedraaid kan worden om content aan een grotere groep mensen te presenteren. In het dock geplaatst, profiteert de tablet van het extra batterijvermogen en de extra aansluitmogelijkheden van het toetsenbord. Voor meer comfort en gebruiksgemak kan de tablet door middel van een simpel klikmechanisme met één hand losgekoppeld worden. 

Het 12,5-inch Full HD IPS-aanraakscherm van de laptop/tablet staat garant voor levendige, heldere details en brede kijkhoeken, nuttig als meerdere mensen tegelijk content willen bekijken. De matte afwerking is prettig voor zakelijke gebruikers, aangezien het minder licht reflecteert bij werken onder bureaulampen of buiten kantoor. Het spatwaterbestendige toetsenbord met achtergrondverlichting maakt werken in donkere omgevingen mogelijk, terwijl het verbeterde ontwerp van de toetsen comfortabel typen garandeert. Het geďntegreerde AccuPoint, een alternatief voor het grotere ClickPad, zorgt voor extra nauwkeurigheid. 

Toshiba Portege Z20t
Toshiba Portege Z20t

De krachtige Intel Core M-processor in de Portege Z20t staat borg voor business-class prestaties in beide modi. Daarnaast heeft de 2-in-1 een SSD van maximaal 256GB en maximaal 8GB LPDDR3-geheugen, waardoor hij probleemloos meerdere programma's tegelijk kan draaien. In combinatie met de snelle Intel HD-grafische kaart kunnen zakelijke gebruikers daardoor aanzienlijk vlotter werken, op kantoor en onderweg. Omdat hij geen ventilator nodig heeft en geen harde schijf herbergt, is de Z20t stil in gebruik. De Portege Z20t draait op Windows 8.1 Pro.

De Toshiba Portege Z20t is verkrijgbaar vanaf januari 2015 tegen een adviesprijs vanaf ongeveer 1450 euro. De versie met 3G/4G-module in februari.

portablegear.nl