Interessant:

Gorilla Glass 4 op Samsung Galaxy Note 4 en Galaxy Alpha

nieuws 10 december 2014 om 13:44

Displayfabrikant Corning heeft bekendgemaakt dat de eerder dit jaar uitgebrachte Samsung Galaxy Note 4 en Samsung Galaxy Alpha zijn voorzien van het nieuwste Gorilla Glass 4.

Het is opmerkelijk dat de Samsung Galaxy Note 4 en Samsung Galaxy Alpha, die eerder dit jaar op de markt kwamen, zijn voorzien van Gorilla Glass 4, omdat Corning deze vierde generatie Gorilla Glass pas vorige maand officieel aankondigde. Gorilla Glass 4 is nog dunner dan voorheen (minimaal 0,4 millimeter) en Corning zegt zich nog meer ingespannen te hebben om barsten in het display te voorkomen. Samsung maakte bij de lancering van de Galaxy Note 4 en de Galaxy Alpha niet bekend dat de toestellen een display van Gorilla Glass 4 hebben.

"Corning besteedt samen met Samsung veel tijd aan het verbeteren van het design en prestaties van mobiele apparaten. Toestelfabrikanten willen dunnere toestellen, maar zij willen ook dat de toestellen schadebestendig blijven. Samsung voldoet niet alleen aan deze eisen, ze zijn ook nog eens leidinggevend in smartphonedesign. De Galaxy Alpha is de culminatie van onze samenwerking met Samsung", aldus Cliff Hund, algemeen manager en president van Corning East Asia.

DeáSamsung Galaxy Note 4áwon onlangs deáTelecom Awards 2014ávoor beste smartphone in de categorie 'Beste Product High-End'.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

FoneArena