Interessant:

Telfort biedt hogere 3G-snelheid

nieuws 1 december 2014 om 11:55

Alle Telfort-consumenten met een 3G-mobiel abonnement krijgen vanaf 1 december kosteloos een snelheidsverhoging. Al deze klanten krijgen de maximale snelheid die op het 3G-netwerk mogelijk is.

Dit betekent dat je als Telfort-consument de beschikking krijgt tot een maximale snelheid van 14 Mbit/s download en de 2.0 Mbit/s upload. Deze laatste is onveranderd gebleven. In januari dit jaar verhoogde Telfort de snelheid al naar 7 Mbit/s. Nu wordt de mogelijke downloadsnelheid dus verdubbeld. Telfort-klanten die gebruikmaken van de huidige InternetVersneller 3G, kunnen voortaan gratis gebruik maken van de InternetVersneller 3G.

In het dagelijks gebruik is de hogere 3G-snelheid te merken aan het sneller laden van webpagina's, sneller foto's posten of bekijken op Facebook of in WhatsApp en het sneller laden van video's op YouTube. Je hoeft zelf geen actie te ondernemen voor de hogere 3G-snelheid. Uiterlijk 5 december 2014 ontvang je van Telfort een SMS zodra de snelheidsverhoging is doorgevoerd.

Telfort biedt verder InternetVersneller 4G, waarmee een maximale snelheid tot 25 Mbit/s mogelijk is.

Telfort biedt hogere 3G-snelheid
Telfort biedt hogere 3G-snelheid

Telfort