Interessant:

Mio Combo 5107: combinatie van dash-cam en GPS

nieuws 22 november 2014 om 10:41

Mio introduceert de Mio Combo 5107 LM, een combinatie van een 5-inch navigatiesysteem met een ingebouwde dash-cam. Het toestel ligt nu in de winkels voor 199,99 euro.

Met de Mio Combo 5107 LM kan je elke minuut van je reis vastleggen, zonder dat je een extra camera op je dashboard hoeft te plaatsen. Dit 5-inch navigatiesysteem is daarnaast voorzien van Lifetime Maps (LM), zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe kaarten of veranderingen in het wegennet. Je ontvangt tijdens de hele levensduur van je toestel nieuwe kaarten, tot vier keer per jaar. De Combo beschikt over flitspaalgegevens gedurende de volledige levensduur van het toestel, zodat je altijd weet wanneer je extra voorzichtig moet rijden. De updates van de flitspalen worden meegeïnstalleerd met de kaartupdates.

Om over te schakelen van navigatie naar de ingebouwde dash-cam moet je de optie "camera" selecteren in het hoofdmenu of op het kaartscherm van de Combo 5107 LM. Wanneer de auto start, begint de Combo op te nemen: de HD-camera met 720 pixels legt je reis vast en doet dienst als persoonlijke ooggetuige op de weg. Zo beschik je, in het geval van een ongeval, altijd over een opname waaruit blijkt wat er precies gebeurd is. Je kan de camera ook gebruiken om andere opnames te maken. De dash-cam en navigatie werken tegelijkertijd: elk moment wordt vastgelegd, zonder dat de routebegeleiding wordt onderbroken. 

De Mio Combo 5107 LM wordt geleverd met een microSD-geheugenkaart, een USB-kabel, een losse voorruithouder en kaarten van Europa, voor een adviesprijs van 199,99 euro.

Mio Combo 5107 LM: dash-cam en GPS in één
Mio Combo 5107 LM: dash-cam en GPS in één

portablegear.nl


Gerelateerde producten