Interessant:

Honor introduceert Honor 3C in Nederland

nieuws 21 november 2014 om 10:31

Honor presenteert zijn tweede smartphone in Nederland: de Honor 3C. Dit is een smartphone met een 5-inch HD-display, dual-simfunctionaliteit en Android 4.2 Jelly Bean.

Dankzij de dual-simfunctionaliteit maakt de Honor 3C het mogelijk voor gebruikers om te wisselen tussen netwerken zonder te wisselen van toestel. Het toestel beschikt aan de achterzijde over een 8-megapixel camera en aan de voorzijde over een 5-megapixel camera, waarmee je naast videochatten ook selfies kan maken. Dankzij een batterijcapaciteit van 2.300 mAh en een gepatenteerde power saving technologie houdt de batterij het langer dan een dag vol: dit betekent dat je kan rekenen op een standbytijd van ongeveer 300 uur. Hoewel de hardware-specificaties van dit budget-toestel zeer degelijk zijn, is de meegeleverde software inmiddels verouderd met het Android 4.2 Jelly Bean-besturingssysteem en de Emotion UI 2.0-interface.

Lars-Christian Weisswange, Managing Director Marketing van Honor Europe vertelt: "Met een prijs van slechts 139,99 euro is de Honor 3C gemaakt voor de digitale klant die betaalbare prijzen eist van nieuwe technologie. De smartphone staat in het centrum van het leven van de 'always-on' generatie, het verbindt hen 24/7 met hun wereld."

De Honor 3C is het tweede toestel, na de Honor 6, dat onder de Honor-vlag in Nederland verschijnt.

Honor 3C
Honor 3C

portablegear.nl