Interessant:

Alcatel OneTouch POP 2 in Nederland

nieuws 21 november 2014 om 10:20

Alcatel heeft de Alcatel OneTouch POP 2 in Nederland geintroduceerd. De POP 2 is een budgetvriendelijke dual-simtelefoon met een 4,5-inch touchscreen, 4G-ondersteuning en Android 4.4 KitKat.

Alcatel kondigde de OneTouch POP 2 tijdens aan de IFA 2014, die afgelopen september in Berlijn plaatsvond. Alcatel zegt met de POP 2 "in te spelen op de behoefte van de prijsbewuste consument die tot dit moment 4G nog te duur vond" en met het toestel "4G-functionaliteit voor de massa beschikbaar maken".

Naast een 4,5-inch touchscreen, 4G/LTE-ondersteuning en Android 4.4 KitKat is de POP 2 uitgerust met een Qualcomm LTE-processor, een 5-megapixel camera en een VGA-frontcamera en handige functies als een WiFi-display (waarmee je beelden van de telefoon naar een groter scherm kan sturen) en een downloadbooster (waarmee met behulp van de combinatie van twee netwerkverbindingen - 4G/LTE en WiFi - een zeer hoge downloadsnelheid mogelijk is). Het 8GB geheugen is uitbreidbaar via microSD en dankzij de dual-simfunctie kan je twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken.

De Alcatel OneTouch POP 2 is per per direct leverbaar in wit en zwart voor een winkeladviesprijs van € 129,-.

Alcatel OneTouch POP 2 (wit)
Alcatel OneTouch POP 2 (wit)

portablegear.nl