Interessant:

Google lanceert YouTube Music Key muziekstreamingservice

nieuws 13 november 2014 om 09:44

Google heeft in de Verenigde Staten de YouTube Music Key (beta) muziekstreamingservice geintroduceerd. Dit is een abonnementsdienst waarmee je, zonder lastig te gevallen worden met reclames, miljoenen muzieknummers kan streamen.

YouTube Music Key is vooralsnog alleen beschikbaar in een betaversie en op uitnodiging. Met dienst is ook mogelijk om muziek te downloaden en offline te beluisteren. Music Key is beschikbaar in een webbrowser en via de YouTube-apps. Als je de YouTube-app voor Android of iOS gebruikt is het mogelijk om naar muziek te luisteren op de achtergrond of als het scherm uit staat.

De YouTube Music Key-dienst gaat in eerste instantie 9,99 dollar per maand kosten, maar vroege inschrijvers betalen 7,99 per maand. Deze prijs is inclusief een abonnement op Google Play Music All Access, zodat je muziek kan streamen zonder video's te bekijken en toegang hebt tot de nieuwste playlist-functionaliteiten. 

YouTube Music Key komt in eerste instantie beschikbaar in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer en of de dienst naar Nederland komt.

YouTube