Interessant:

Samsung Galaxy Pocket 2 ziet levenslicht

nieuws 10 november 2014 om 12:46

Samsung heeft haar assortiment entry-level smartphones uitgebreid met de Samsung Galaxy Pocket 2, een toestel met een 3,3-inch touchscreen en Android 4.4 KitKat, voor een prijs van 69 euro.

De Samsung Galaxy Pocket 2 (met modelnummer SM-G110) is Samsungs vierde model in de Galaxy Pocket-serie in Nederland, na de originele Galaxy Pocket, de Galaxy Pocket Plus en de Galaxy Pocket Neo. Dit compacte en budgetvriendelijke toestel is bedoeld voor beginnende smartphonegebruikers en is, naast een 3,3-inch QVGA-touchscreen en het Android 4.4 KitKat-besturingssysteem, voorzien van een 2-megapixel camera aan de achterzijde. Een webcam/frontcamera ontbreekt.

De Galaxy Pocket 2 heeft, net als Samsungs high-end smartphones, een (plastic) achterzijde met een leerachtige textuur, wat de telefoon een fraaie uitstraling geeft. Qua connectiviteit kan je rekenen op ondersteuning van 3G, WiFi, WiFi-Direct, Bluetooth 4.0 en (a)GPS. Verder is het toestel uitgerust met 4GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 1GHz single-core Cortex A7-processor met 512MB RAM en een verwisselbare 1.200 mAh batterij.

De Samsung Galaxy Pocket 2 komt in een witte of zwarte uitvoering en komt op de markt voor een prijs van 69 euro.

Samsung Galaxy Pocket 2 (SM-G110)
Samsung Galaxy Pocket 2 (SM-G110)

portablegear.nl


Gerelateerde producten