Interessant:

HP komt met luxueuze smartwatch

nieuws 3 november 2014 om 10:10

Online winkel Gilt.com lanceert samen met HP en designer Michael Bastian een luxuezue smartwatch, die compatibel is met iOS en Android. Het design van de smartwatch is geinspireerd door de dashboards in luxe-auto's.

"Een horloge zoals dit moet mannen bij een oogopslag snel, simpel en accuraat informatie bieden, net zoals de displays en meters van de dashboard van een auto - je kan deze smartwatch zien als een persoonlijk dashboard voor je digitale leven. De verwisselbare polsbanden, van leer, nylon en rubber, reflecteren zelfs deze inspiratie", aldus ontwerper Michael Bastian.

De HP Michael Bastian Smartwatch is gericht op mannen, heeft een 44 millimeter stalen behuizing met een meerlagige afwerking, ingelegde controls en drie verwisselbare polsbanden. Het horloge is stof- en waterbestendig en compatibel met Android (vanaf 4.3)- en iOS (vanaf 7.0)-apparaten. Op deze luxueuze smartwatch kan je sms'jes lezen, je agenda bekijken, notificaties voor e-mails en social media ontvangen, de batterijduur zien, en het weer, de datum, de tijd, aandelenkoersen en sportuitslagen bekijken. Verder maak je eenvoudig draadloos contact met je smartphone en kan je muziek bedienen vanaf de smartwatch. Het horloge stelt automatisch de tijd bij in een andere tijdzone.

De HP Michael Bastian Smartwatch verschijnt deze maand exclusief bij het Amerikaanse online retailkanaal Gilt.com voor een prijs vanaf 349 dollar.

HP Michael Bastian Smartwatch (Gilt.com)
HP Michael Bastian Smartwatch (Gilt.com)

Gilt