Interessant:

LG G Watch R verschijnt in november in Nederland voor 269 euro

nieuws 24 oktober 2014 om 12:21

De LG G Watch R, LG's nieuwste Android Wear-smartwatch, is vanaf november†in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland en BelgiŽ, beschikbaar voor 269 euro.

De LG G Watch R maakte zijn wereldwijde debuut tijdens de IFA 2014. Het is de eerste wearable met een rond OLED-scherm (P-OLED), dat is geÔnspireerd door klassieke en premium uurwerken. Het 1,3-inch ronde scherm gebruikt elke pixel en produceert hierdoor beelden met een goede kleurkwaliteit, waarmee je ook in fel zonlicht en vanuit elke kijkhoek kan rekenen op een scherpe beeldkwaliteit.

LG's nieuwste wearable heeft verder een stalen frame en de grootste (410 mAh) batterij in een Android wearable tot nu toe. LG's swartwatch levert optimale prestaties door de krachtige 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400-processor met 4GB opslagruimte en 512MB aan RAM geheugen. De smartwatch is stof- en waterbestendig door de Ingress Protection rating van IP67 en gaat dertig minuten mee onder water tot een diepte van 1 meter. Daarnaast kun je de slimme wearable naar smaak personaliseren door de verwisselbare kalfsleren band te vervangen door iedere andere 22mm band.

De LG G Watch R biedt zes nieuwe wijzerplaten en verbeterde energiebesparing in ambient-modus. Een toekomstige Android Wear OS-update zal meer toepassingen en functionaliteiten toevoegen aan G Watch R, waaronder het offline afspelen van muziek.†

"Waar de oorspronkelijke G Watch was ontworpen als een no-nonsense, puur Android Wear apparaat, is de G Watch R ontwikkeld met meer oog voor esthetiek", zegt Dr. Jong-seok Park, president en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. "De G Watch R laat zien dat LG zich erop toelegt om vorm en functionaliteit te versmelten tot een perfecte harmonie en om een apparaat te creŽren dat er niet alleen geweldig uitziet, maar juist technologie biedt die het leven gemakkelijker maakt."

De LG G Watch R†is vanaf begin november verkrijgbaar in Nederland en BelgiŽ†voor een consumentenadviesprijs van 269 euro.

LG G Watch R
LG G Watch R

portablegear.nl