Interessant:

Vertu introduceert luxueuze Aster-smartphone

nieuws 7 oktober 2014 om 13:57

Luxe-merk Vertu heeft de luxueuze Aster-smartphone geintroduceerd. De Vertu Aster is handgemaakt in Engeland, en er zijn dure materialen als speciaal aluminium en leer gebruikt. Het toestel is te koop vanaf een prijs van 5.350 euro.

De Vertu Aster draait op Android 4.4 KitKat en beschikt verder over een krasbestendig 4,7-inch Full HD-display, een 2,3GHz quad-core-processor met 2GB RAM, 64GB geheugen, een 2.275 mAh batterij en ondersteuning van 4G/LTE en NFC. Tevens kan je rekenen op een 13-megapixel camera met dubbele LED-flitser aan de achterzijde, een 2,1-megapixel frontcamera en ingebouwde stereospeakers met Dolby Digital Plus-audiotechnologie. Dankzij support van Qi-technologie is ook draadloos opladen mogelijk.

Voor de behuizing van de Aster is gebruik gemaakt van een 'Grade 5'-titaniumlegering, dat meestal in ruimteschepen wordt gebruikt omdat het twee keer zo sterk is als staal, terwijl het slechts de helft van het gewicht heeft. De Vertu Aster overleeft ook vallen op beton en temperaturen van -45° Celsius tot 80° Celsius.

De Vertu Aster heeft een instapprijs van 5.350 euro. De Aster is Vertu's vierde smarpthone met Android als besturingssysteem, na de Vertu Signature Touch (8.000 euro), de Vertu Ti (7.900 euro) en de Vertu Constellation (4.900 euro). 

Vertu Aster
Vertu Aster

Vertu