Interessant:

Plantronics introduceert EncorePro 500-headsetserie

nieuws 3 oktober 2014 om 09:50

Plantronics introduceert de EncorePro 500-headsetserie, een nieuwe reeks headsets voor contactcenters. Tevens komt de fabrikant met een nieuwe generatie USB-audioprocessors voor Plantronics-headsets.

De Plantronics EncorePro 500-headsetserie is ontworpen met de contactcentermedewerker in gedachten. De headsets hebben een ergonomisch ontwerp, zijn duurzaam en licht en zitten de gehele dag comfortabel. Door noise cancelling technologie en Plantronics high-quality audio zijn effectieve gesprekken verzekerd. De EncorePro 500-reeks omvat de volgende modellen: over-het-hoofd (EncorePro 510 en 520), over-het-oor (EncorePro 530) en aanpasbare modellen (EncorePro 540). Alle modellen ondersteunen breedbandaudio.

Plantronics EncorePro 500-headsetserie
Plantronics EncorePro 500-headsetserie

De nieuwe USB Digital Audio (DA) processors bieden Plantronics SoundGuard om het gehoor van de medewerker te beschermen tegen een akoestische shock, waarbij de medewerker plotseling wordt blootgesteld aan hard geluid. De DA serie audioprocessors hebben een USB-verbinding en Quick Disconnect-functies, zodat makkelijk tussen werkstations gewisseld kan worden. De audioprocessors hebben standaard contextuele intelligentie ingebouwd, waardoor ze mogelijkheden bieden om de efficiëntie te verhogen. Zo kan automatisch de status van een medewerker bijgewerkt worden, inclusief beeldschermvergrendeling als de headset niet verbonden is. 

"Met de opkomst van sociale media, smartphones en self-service, vinden interacties met de klant in het publieke domein plaats. Betrokken en voorbereide medewerkers zijn essentieel en kunnen van elk gesprek een positieve ervaring maken", aldus Philip Vanhoutte, Senior Vice President en Managing Director Europa en Afrika van Plantronics. "Met ons nieuwe portfolio zien organisaties onmiddellijk de waarde van de professionele audio-oplossingen van Plantronics en de intelligentie ervan, die de effectiviteit kan vergroten en een positieve ervaring oplevert, zowel voor de klant als de medewerker."

De EncorePro 540 convertible headset kost € 139 en is per direct beschikbaar. De EncorePro 530 over-het-oor headset kost € 124 en is vanaf half oktober beschikbaar. De EncorePro 510 mono headset en EncorePro 520 stereo headset zijn vanaf januari 2015 beschikbaar voor respectevelijk € 132 en € 161.

Plantronics EncorePro 520
Plantronics EncorePro 520

portablegear.nl