Interessant:

LG F60 4G-smartphone aangekondigd

nieuws 1 oktober 2014 om 11:11

LG introduceert de LG F60, een budgetvriendelijke smartphone met 4G/LTE-ondersteuning, Android 4.4 KitKat en een 4,5-inch display. Het toestel is vanaf volgende week te koop in Nederland voor 179 euro.

"LG blijft haar geavanceerde kennis van 4G/LTE demostreren door wereldwijde consumenten steeds betere mobiele apparaten aan te bieden die volledig gebruik maken van de meest geavanceerde draadloze infrastructuur die vandaag beschikbaar is", aldusáDr. Jong-seok Park, CEO van LG Electronics. "De LG F60 biedt een premium gebruikservaring voor alle gebruikers, zowel jong als oud, die op zoek zijn naar de snelste mobiele ervaring voor een redelijke prijs."

De F60 heeft een 4,5-inch WVGA-display en is verder voorzien van een 1,2GHz quad-core processor met 1GB RAM, 4GB of 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 5-megapixel camera met LED-flitser, ondersteuning van WiFi, Bluetooth, aGPS, een 1,3-megapixel frontcamera en een 2.100 mAh batterij.áDankzij de 4G/LTE-support ondersteunt het toestel hoge datasnelheden en Android 4.4 KitKat biedt toegang tot alle bekende Google-apps, zoals YouTube en Gmail.á

De F60 beschikt tot slot over de UX-functionaliteiten, die bekend zijn van de LG G3. Hieronder zijn Gesture Shot (waarmee je snel een selfie maakt door je hand voor het scherm te bewegen), een Front Camera Licht (voor additionele verlichting bij het maken van een selfie), Touch & Shoot (waarmee je snel met een tap overal op het scherm focust en een foto maakt) en Knock Code (om het toestel te beveiligen met een tappatroon).

De LG F60áis beschikbaar in een single-sim en in een dual-sim uitvoering en komt in een witte of zwarte editie. De telefoon is vanaf volgende week in Nederland te koop voor een adviesprijs van 179 euro.

LG F60
LG F60

LG Newsroom


Gerelateerde producten