Interessant:

Bose onthult SoundTrue en SoundSport headphones

nieuws 30 september 2014 om 13:35

Bose introduceert de nieuwe SoundTrue- en SoundSport in-ear headphones voor geselecteerde iPod-, iPhone- en iPad-modellen en Samsung Galaxy-modellen. De oordopjes beschikken over TriPort-technologie voor een gebalanceerd geluid.

Naast de TriPort-technologie zijn beide in-ear headphones uitgerust de Bose StayHear-oordopjes, die de druk gelijkmatig verdelen en zich aanpassen aan de vorm van je oren. Bepaalde SoundTrue en SoundSport in-ear headphones zijn uitgerust met een in-line microfoon en afstandsbediening die samenwerken met geselecteerde Apple iPod-, iPhone- en iPad-modellen en Samsung Galaxy-smartphones en -tablets en waardoor handsfree praten, nummers en het volume bedienen en schakelen tussen bellen en muziek eenvoudig is.  

Bose SoundTrue Headphones
Bose SoundTrue Headphones

De nieuwe Bose SoundSport in-ear headphones vervangen de SIE2- en SIE2i-headphones, en zijn speciaal ontworpen voor tijdens het sporten. De microfoon en afstandsbediening zijn zo geplaatst dat ze beter bestand zijn tegen zweet en water dan eerdere modellen. Daarnaast zijn de geluidspoorten bedekt met een hydrofobe stof die vocht buitenhoudt maar geluid doorlaat. De hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar in blauw en oranje (Apple-compatibele modellen) en in groen (Apple- en Samsung-compatibele modellen). Een licht en duurzaam sportetui wordt meegeleverd.

De SoundTrue in-ear headphones zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 99,95 (audio only-modellen) en € 129,95 (Apple- en Samsung-compatibele modellen). De SoundSport in-ear headphones zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van €149,95 (Apple- en Samsung-compatibele modellen).

Bose SoundSport
Bose SoundSport

portablegear.nl