Interessant:

TomTom Golfer: sporthorloge voor golfers

nieuws 26 september 2014 om 12:18

TomTom introduceert de TomTom Golfer, een sporthorloge van 249 euro, speciaal voor golfers. Het horloge beschikt over de gegevens van meer dan 34.000 golfbanen wereldwijd.

"Inzicht in de uitdagingen van de baan zal golfers helpen om hun handicap te verlagen", aldus Corinne Vigreux, managing director, TomTom Consumer. "De TomTom Golfer biedt in één oogopslag alle relevante baaninformatie zodat golfers de beste beslissingen kunnen nemen en zo hun spel kunnen verbeteren." 

De Golfer is waterbestendig (tot 50 meter) en maakt gebruik van GPS-technologie om automatisch in de buurt gelegen golfbanen te herkennen en spelers naar de volgende hole te wijzen. Updates van golfbanen zijn draadloos via de smartphone te downloaden met een speciale app.

Golfers kunnen op hun TomTom Golfer naast hun score per hole ook afstanden en de tijd van hun ronde bijhouden. Het horloge geeft precieze afstanden tot voorkant, midden en achterkant van de green. Tevens wordt er informatie getoond over afstanden tot afzonderlijke hindernissen langs de fairway en kan je resterende afstanden tot layup-punten bekijken. Via een grafische weergave van green en hindernissen is het mogelijk om te zien hoe je ervoor staat. Casio bracht in Japan eerder een speciale camera voor golfers op de markt.

De TomTom Golfer is vanaf vandaag beschikbaar als pre-order en vanaf oktober te koop bij de golfspecialist voor een adviesverkoopprijs van 249 euro.

TomTom Golfer
TomTom Golfer

portablegear.nl