Interessant:

Gouden uitvoeringen iPhone 6 en 6 Plus

nieuws 23 september 2014 om 10:22

Het Britse luxemerk Goldgenie heeft gouden uitvoeringen uitgebracht van de nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De toestellen zijn te koop vanaf een prijs van 3.200 euro.

Goldgenie brengt drie verschillende luxe-uitvoeringen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus uit. Ten eerste is er de Luxury Gold Elite-editie, in welke de nieuwe iPhones zijn voorzien van een behuizing van 24-karaats goud, roze-goud of platinum. De tweede optie is de†Swarovski Style Elite-editie. Deze heeft, net als als de Gold Elitie-editie, een behuizing van goud, maar daarnaast is ook het Apple-logo helemaal ingelegd met†Swarovski-diamanten.

Een derde optie is de 'Limited Edition Gulf Elite'-editie. Ook is deze editie is van goud en biedt als extra een ingegraveerd logo van een van de zeven Golfstaten (Koeweit, Iran, Bahrein, Oman, Qatar,†Saoedi-ArabiŽ of de Verenigde Arabische Emiraten) aan de achterzijde. Van elk toestel in deze serie verschijnen slechts 99 exemplaren.

Alle Goldgenie luxe-editie van de†iPhone 6†en†iPhone 6 Plus†zijn beschikbaar met 16GB, 64GB of 128GB geheugen, net als het origineel. De toestellen worden geleverd in een luxe doos van kersenhout. De prijzen lopen tot rond de 3.800 euro (voor de iPhone 6 Plus†Swarovski Style Elite).

De originele†iPhone 6†en†iPhone 6 Plus†zijn aankomende vrijdag 26 september officieel in Nederland te koop.

Goldgenie iPhone 6 Plus†Swarovski Style Elite Edition
Goldgenie iPhone 6 Plus†Swarovski Style Elite Edition

Goldgenie