Interessant:

Acer Liquid E700: triple-sim smartphone

nieuws 12 september 2014 om 13:21

De Acer Liquid E700 is een budgetvriendelijke smartphone met een 5-inch HD-display en een krachtige quad-core processor. Bijzonder is het triple SIM-kaartslot, waarmee je drie simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken. [advertorial]

Met de nieuwe smartphone van Acer, de Liquid E700, hoef je niet bang te zijn dat je met een lege accu komt te zitten. De Liquid E700 beschikt over een uitzonderlijke grote accu. Capaciteit van de accu is 3.500 mAh groot. In combinatie met de zuinige en de krachtige 1,3GHz quad-core processor maakt dit de smartphone uitermate geschikt voor de intensieve bellers. Met de Liquid E700 kan je makkelijk 24 uur achter elkaar bellen... of 12 uur video kijken als je dat wilt.

Dankzij het 5-inch scherm in HD formaat (1.280 x 720 pixels) in combinatie met de aanwezige 16GB opslaggeheugen is de Liquid E700 ook geschikt voor de zakelijke bellers. De Liquid E700 zal gebruikers die veel onderweg zijn (en hun smartphone gebruiken als vervanger van hun laptop) bekoren, dankzij haar mooie scherm, krachtige processor, grote opslaggeheugen en de uitzonderlijk grote accu. Verder levert Acer een gratis Cloud-service met onbeperkte opslag en een gratis TomTom-navigatiepakket erbij.

Tevens is de Liquid E700 voorzien van een triple SIM-kaartslot. Dat betekent dat in deze smartphone drie (!) SIM-kaarten kunnen worden gebruikt. Dat is erg gemakkelijk voor iemand die zakelijk en prive gescheiden wilt houden en tevens vaak in het buitenland zit. Of het is ook gewoon handig als je lekker flexibel wilt zijn in de keuze van abonnementen, zodat je de kosten kan drukken.

De Acer Liquid E700 is leverbaar met een originele flipcase en zal zoals gebruikelijk in Nederland worden uitgebracht voor een zeer scherpe prijs. Voor nog geen 200 euro beschik je al over deze zeer gebruikersvriendelijke smartphone. 

Acer Liquid E700
Acer Liquid E700

Koop hier de Acer Liquid E700


Gerelateerde producten