Interessant:

Vainglory getoond op iPhone 6 (Plus)

nieuws 10 september 2014 om 12:08

Tegelijkertijd met de introductie van een nieuwe iPhone of iPad toont Apple meestal een nieuwe, grafisch indrukwekkende game om de kracht van de toestellen te demonstreren. Bij de presentatie van de iPhone 6 (Plus) was het de beurt aan Vainglory.

Bij de presentatie van de iPhone 5 en de iPad miniá(beide in 2012)átoonde Apple de grafische indrukwekkende racegame Real Racing 3 van EA.áBij de release van deáiPad 3, eveneens in 2012, lieten Apple en ontwikkelaar EpicáInfinity Blade: Dungeonsázien - een actiegame die uiteindelijk nooit is uitgekomen.áBij eerdere perspresentaties van deáiPhone 4iPhone 4SáenáiPad 2áwerden trailers getoond van actiegamesáInfinity BladeáenáInfinity Blade IIáom de grafische kracht van de apparaten te demonstreren.á

Bij de keynote-presentatie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus heeft Apple nu Vainglory getoond, een grafisch fraaie zogenaamde MOBA (multiplayer online battle arena) game. Het spel is ontwikkeld door Super EVIL, dat bestaat uit veteranen van ontwikkelaars Blizzard en Riot. Het spel maakt gebruik van de E.V.I.L. game-engine en van Metal, een nieuwe grafische technologie in iOS 8, die hoogwaardige grafische prestaties mogelijk maakt.áVaingloryábiedt volgens de ontwikkelaar grafische prestaties en een resolutie die Blu-Ray kwaliteit kan evenaren. Op de iPhone 6 loopt het spel met 60 frames per seconde.

De release vanáVaingloryástaat gepland voor oktober.

Vainglory op iPhone 6 (Plus)
Vainglory op iPhone 6 (Plus)

Super Evil Mega Corp Blog