Interessant:

<strong><strong>Plantronics onthult BackBeat PRO-headset</strong></strong>

nieuws 11 september 2014 om 12:00

Plantronics introduceert de BackBeat PRO, een draadloze koptelefoon met ruisonderdrukking en genoeg batterijduur om je hele muzieklijst af te kunnen spelen.

De BackBeat PRO is een over-ear model, beschikt over de audiotechnologie van Plantronics en het comfortabele ontwerp biedt de gehele dag, of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, ongestoord luisterplezier. Bluetooth zorgt voor draadloos gemak en maakt een einde aan verstrengeling van draden. De geavanceerde active noise-cancellation (ANC) technologie minimaliseert achtergrondgeluiden.

"Mensen willen altijd en overal van muziek kunnen genieten. Daarom hebben we de BackBeat PRO ontworpen," zegt Stuart Bradshaw, hoofd consumer marketing en business development bij Plantronics. "De actieve ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je niet wordt afgeleid. Dankzij bluetooth en de lange batterijduur behoren een wirwar aan snoeren en frustraties over beperkte oplaadmogelijkheden tot de verleden tijd."

Dankzij de rijke audio en de actieve noise cancelling-technologie van de BackBeat PRO kan je ook in een druk kantoor of een trein met veel omgevingsgeluiden van muziek genieten. Met behulp van een dual-mic oplossing elimineert de koptelefoon achtergrondgeluiden en biedt heldere, levensechte audio. Met een druk op de knop wordt de OpenMic-functie geactiveerd, waardoor de muziek wordt gedimd en je een gesprek met een collega kunt voeren, of de omroepboodschappen in de trein of het vliegtuig kunt horen, zonder de koptelefoon af te hoeven zetten.

Door de innovatie van Plantronics op het gebied van power management biedt de BackBeat PRO bij één oplaadsessie tot wel 24 uur luistertijd. De meegeleverde 3,5 mm kabel dient als back-up zodat als de batterij leeg is, je toch naar muziek kan blijven luisteren. De actieve ruisonderdrukking elimineert achtergrondgeluiden tot maximaal 60 uur - voldoende om tijdens een vlucht om de wereld het lawaai in het vliegtuig te dempen. De BackBeat PRO kan 21 dagen op standby staan en in de DeepSleep modus 6 maanden, waardoor de koptelefoon altijd klaar voor gebruik is.

De BackBeat PRO is vanaf begin oktober in Europa beschikbaar zijn tegen een adviesverkoopprijs van € 249,99.

Plantronics BackBeat PRO
Plantronics BackBeat PRO

portablegear.nl