Interessant:

Harman Kardon Soho-hoofdtelefoon geintroduceerd

nieuws 8 september 2014 om 13:26

Audiofabrikant Harman Kardon introduceert de Soho, een slanke en elegante Bluetooth-hoofdtelefoon die is uitgerust met een mooi gestikt, lederen hoofdband en een roestvrijstalen behuizing.

De speciaal geselecteerde 30 mm drivers en uitstekend presterende neodymium transducers (magnetische omzetters) van de draadloze Soho-hoofdtelefoon zorgen voor heldere hoge tonen en een krachtige basweergave. Met de ingebouwde touch-sensor in de oorschelpen is de hoofdtelefoon eenvoudig te bedienen.

Daarbij combineert deze draadloze hoofdtelefoon het verbindingsgemak van Bluetooth en NFC voor een maximale koppeling met verschillende smart devices. Daarnaast heeft de Bluetooth-streaming geen last van datacompressie dankzij de aptX-en AAC-codering. De hoofdtelefoons hebben een opvouwbaar, plat ontwerp voor extra reisgemak en passen in een compacte reistas, zodat alles georganiseerd op reis meegaat. 

"Het is een eigenzinnige look met een nog hoger prestatieniveau dan voorheen," aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. "Onze nieuwe draadloze Harman Kardon Soho koptelefoon is zo stijlvol en comfortabel dat je hem niet meer af wilt doen." 

De draadloze Harman Kardon Soho hoofdtelefoon is vanaf oktober beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 249 euro.

Harmon Kardon Soho
Harmon Kardon Soho

portablegear.nl