Interessant:

HP presenteert nieuwe Chromebook

nieuws 8 september 2014 om 10:26

HP presenteert een nieuwe dunne en lichte Chromebook met een 14-inch display. De Chromebook komt met Google Drive, waarmee je voor een periode van 2 jaar 100GB opslagruimte krijgt.

Google Drive geeft je verder toegang tot Google Apps, biedt de mogelijkheid tot het gezamenlijk en tegelijkertijd werken in documenten en biedt apps zoals Hulu, NetFlix of livestream TV met de Google Chromecast.

De nieuwe HP Chromebook heeft een fraai design, biedt een hoge performance en zorgt met een 35,5 cm (14-inch) HD-scherm voor de heldere Chrome-belevenis. Aangedreven door de nieuwste NVIDIA Tegra K1-processor levert de Chromebook van HP de mogelijkheid om ongestoord te multitasken, terwijl de webbrowser en apps in gebruik zijn of muziek wordt gestreamd. De doorbraak in power-efficiency van de Tegra K1-processor verlengt de batterijduur van de nieuwe HP Chromebook aanzienlijk.

HP's Chromebook is verder uitgerust met een geruisloos, dun en fanless design, geoptimaliseerd voor Google Hangouts in HD kwaliteit. De nieuwe Chromebook van HP is beschikbaar in het wit met de optie tot complementaire kleuren als zilver, oranje, turquoise en groen. De Chromebook is beschikbaar in oktober vanaf € 329,-.

HP Chromebook 2014
HP Chromebook 2014

portablegear.nl