Interessant:

Nest Learning Thermostaat naar Nederland

nieuws 8 september 2014 om 09:47

Google-dochter Nest Labs brengt deáNest Learning Thermostat naar Nederland. Energiebedrijf Essent zal in Nederland energiepartner van Nest Labs zijn.

Essent is energiepartner van Nest Labs als dit bedrijf later deze maand haar Nest Learning Thermostat in Nederland introduceert. De verbintenis houdt in dat Essent het enige energiebedrijf in Nederland is dat de zelflerende thermostaat mag aanbieden.

De Nest Thermostaat maakt het lastige programmeren van een thermostaat overbodig. Nadat je de Nest Thermostaat op de gebruikelijke manier een week lang met de hand bediend hebt, neemt het apparaat het over en stelt een persoonlijk schema op dat steeds verder verfijnd wordt. Via ge´ntegreerde sensoren weet de Nest Thermostaat wanneer er niemand meer in huis is en zet de Auto-Away-functie automatisch de temperatuur omlaag om zo energie te besparen.

CEO Erwin van Laethem van Essent licht toe: "De exclusieve verbintenis tussen Essent en Nest past in de rol die Essent speelt als pionier in de energietransitie. Wij werken iedere dag aan innovatie en nieuwe producten die het consumenten en ondernemers mogelijk maken om hun eigen keuzes te maken in energiegebruik en energiebesparing. Essent introduceerde als eerste de slimme thermostaat in Nederland. De samenwerking met een wereldspeler als Nest is onze volgende stap. De zelflerende thermostaat van Nest biedt de combinatie van de nieuwste technologie en verbluffend mooi design. Zo zullen wij de komende jaren onze klanten meer innovatieve producten bieden die hen zelf de regie geven over hun energiegebruik."

Beschikbaarheid en prijzen van de Nest Thermostaat worden later deze maand bekendgemaakt. Consumenten die op de hoogte willen worden gehouden van de beschikbaarheid en het aanbod van Essent kunnen zich aanmelden op www.essent.nl/nest.

Nest Learning Thermostat
Nest Learning Thermostat

portablegear.nl