Interessant:

Toshiba Encore Mini gepresenteerd

nieuws 3 september 2014 om 11:27

Toshiba presenteert deze week op de IFA 2014 de Toshiba Encore Mini, een compacte 7-inch tablet met een Intel-processor, Windows 8.1 en een 1-jarig Office 365-abonnement.

"Voor de Encore Mini hebben we nauw samengewerkt met Microsoft om de hoogste kwaliteit compacte Windows 8.1-tablet te maken voor een instapprijs", aldus Philip Osaka, hoofd van productmarketing bij Toshiba Amerika. "Ons productportfolio van Windows-tablets blijft groeien, waardoor we consumenten meer schermformaten kunnen aanbieden voor een lagere prijs, terwijl de hoge kwaliteit en functionaliteiten behouden blijven".

De Toshiba Encore Mini heeft een witte achterzijde met een fraai textuur, is 10,9 millimeter dik en 354 gram zwaar. Het 7-inch multi-touch display heeft een resolutie van 1.024 x 600 pixels (WSVGA) en de tablet draait op Windows 8.1. Bij aanschaf krijg je een abonnement op Office 365 voor 1 jaar. De Encore Mini is verder uitgerust met een quad-core Intel Atom-processor, InstantGo-technologie (waarmee alles up-to-date is, ook in standbymodus), WiFi, Bluetooth 4.0, een 2-megapixel camera aan de achterzijde, 16GB geheugen, een microSD(XC)-kaartslot (tot 128GB) en een microUSB-aansluiting.

De Toshiba Encore Mini is per direct in de Verenigde Staten te koop voor 119,99 dollar. Het is niet bekend of de tablet ook naar Nederland komt.

Naschrift: Toshiba bevestigde in september 2014, op de IFA 2014 in Berlijn, dat de Encore Mini ook naar Nederland komt.

Toshiba Encore Mini
Toshiba Encore Mini

BusinessWire


Gerelateerde producten