Interessant:

Leitz introduceert Complete Multi-Case voor iPad Air

nieuws 29 augustus 2014 om 09:04

Accessoirefabrikant Leitz introduceert de Complete Multi-Case, een beschermhoes met een verwisselbare cover waarmee je onderweg je iPad Air en je gevoelige documenten beschermt.

Vorig jaar lanceerde Leitz de gepatenteerde Privacy Screen, een speciaal beveiligingsscherm voor je iPad, waardoor anderen niet op je scherm kunnen meekijken. Met de introductie van de nieuwe Leitz Complete Multi-Case, hoef je niet langer te kiezen of je je documenten of je iPad beschermt. Dankzij de verwisselbare cover bescherm je gewoon allebei. Onderweg kies je voor de stevige cover die het scherm van je iPad Air optimaal tegen krassen beschermt. En als je werkt aan gevoelige documenten gebruik je het Privacy Screen.

De Leitz Complete Multi-Case is zeer geschikt voor professionals die regelmatig onderweg op hun iPad aan vertrouwelijke documenten werken, maar ook voor mensen die liever geen meekijkers hebben als ze in de trein of een café op hun iPad bezig zijn. Dankzij de 180° draaibare standaard die in de achterzijde van de case is geďntegreerd, kun je de iPad zowel portrait als landschape plaatsen. Zo kun altijd in een optimale type- en kijkhoek op je iPad werken, zowel met staande als liggende documenten.

Het Privacy Screen is een gepatenteerd scherm dat je over het iPad-scherm klapt, waardoor meekijken voor anderen onmogelijk wordt. Bij een schuine blik op het scherm is alleen een zwart vlak zichtbaar. Het touchscreen van de iPad blijft tegelijkertijd volledig functioneel. Na gebruik kun je het scherm eenvoudig vervangen door een stevige cover ter bescherming van de iPad Air.

De adviesprijs voor de Leitz Complete Multi-Case inclusief Privacy Screen is € 85,-. De adviesprijs voor alleen de Leitz Complete Multi-Case bedraagt € 48,-.

Leitz Complete Multi-Case voor iPad Air
Leitz Complete Multi-Case voor iPad Air

portablegear.nl


Gerelateerde producten