Interessant:

LG L50 Sporty geintroduceerd

nieuws 25 augustus 2014 om 13:23

LG heeft alweer een nieuw model aan haar mid-range L Style-serie toegevoegd. Ditmaal betreft het de LG L50 Sporty, een slank en sportief toestel met een 4-inch IPS-touchscreen en 4G-support.

De LG L50 Sporty (met modelnummer D213N) is inmiddels op de website van LG Duitsland opgenomen, en dat wijst er meestal op dat een toestel binnenkort ook in de rest van Europa beschikbaar komt. De L50 Sporty heeft een 4-inch display met eenáWVGA-resolutie (480 x 800 pixels), waarvoor de heldere IPS-schermtechnologie (die zorgt voor goede kijkhoeken) is gebruikt. Een rubberen cover voor de behuizing biedt het toestel de nodige bescherming bij sportieve activiteiten.

De L50 Sportáis voorzien van een 3-megapixel camera aan de achterzijde (met LED-flitser) en een 0,3-megapixel frontcamera/webcam. Video's kan je in WVGA-kwaliteit opnemen. De 1,3GHz dual-core processor zorgt voor vlotte prestaties en het 4GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. De 1.900 mAh batterij biedt een standytijd van 500 uur. Wat betreft connectiviteit kan je rekenen op ondersteuning van 3G/UMTS, 4G/LTE, WiFi, Bluetooth 3.0, (a)GPS en NFC.

Verder biedt de L50 Sport de bekende LG-softwarefunctionaliteiten, zoals Knock Code (waarmee je het toestel met een bepaald tikpatroon kan vergrendelen en de telefoon uit de slaapstand halen door tweemaal erop te tikken), Selfie Flash (voor heldere selfies met de frontcamera, ook bij weinig licht), Guest Mode (apps afgrendelen voor gastgebruikers), Quick Memo (snel notities maken), Capture Plus (waarmee je een screenshot van een website in de hele lengte kan maken en deze op je telefoon opslaan) en Fast Snapshot (de camera snel starten door de volumetoets ingedrukt te houden). Voor beginnende smartphonegebruikers is er de functie Easy Home (voor een eenvoudigere interface met grotere letters).á

Informatie over de prijs en beschikbaar van deáLG L50 Sportyáin Nederland volgt.

LG L50 Sporty
LG L50 Sporty

portablegear.nl


Gerelateerde producten