Interessant:

iPhone 6 verschijnt voortijdig in China

nieuws 25 augustus 2014 om 10:10

De iPhone 6, die waarschijnlijk aankomende 9 september officieel wordt aangekondigd, is voortijdig uitgelekt via een promotieposter van de Chinese operator China Telecom.

De iPhone 6 zal bij China Telecom zowel simlockvrij als in combinatie met een abonnement beschikbaar zijn. Het wordt de eerste keer dat China Telecom een iPhone-model simlockvrij aanbiedt. Verder melden de Chinezen dat het toestel verschillende netwerken (LTE, GSM en WCDMA) ondersteunt. Tot slot blijkt uit de uitgelekte promotieposter dat de iPhone 6 komt in een gouden, zilveren of zwarte uitvoering en dat de slogan voor de nieuwe iPhone "Even Better" is.

Eerdere geruchten meldden dat de iPhone 6 wordt voorzien van een gebogen display met Quantum Dots-technologie tussen de 4,7-inch en 5-inch, van een camera met optische beeldstabilisatie en NFC-support. Zeker is in elk geval dat het toestel de beschikking krijgt over het iOS 8-besturingssysteem en de nieuwe Apple A8-processor. Naar verluidt is de nieuwe A8-processor voorzien van een superkrachtige grafische PowerVR 6500 'Wizard'-chipset.

Verder lezen...

iPhone 6: alle geruchten op een rij

Naschrift: de iPhone 6 is 9 september 2014 officieel geintroduceerd.

iPhone 6 voortijdig uitgelekt via China Telecom (via Sina News)
iPhone 6 voortijdig uitgelekt via China Telecom (via Sina News)

Forbes


Gerelateerde producten