Interessant:

LG presenteert L80+ en L70+

nieuws 22 augustus 2014 om 10:22

LG heeft haar assortiment mid-range Android-smartphones uitgebreid met de L80+ (5-inch) en de L70+ (4,5-inch). LG zal de toestellen volgende maand op de IFA 2014-elektronicabeurs officieel aan het publiek tonen.

De L70+ en L80+ zijn voorzien van LG's kenmerkende Back Button-design (met alle fysieke toetsen aan de achterzijde) en een 8-megapixel camera, waardoor fotograferen niet alleen makkelijk, maar ook leuk wordt. Verder zijn de toestellen voorzien van andere populaire premium eigenschappen die over zijn genomen van de LG G3. Denk hierbij aan functies als Knock Code (stelt je in staat om het toestel te activeren en te ontgrendelen in één beweging: je tikt een zelfgekozen patroon op het scherm en de smartphone zal direct activeren voor gebruik), Touch & Shoot (een optie waarbij alle onnodige iconen zijn verwijderd, zodat je je 100 procent kan concentreren en in één stap de mooiste foto's kan maken) en Front camera light (verkleint de grootte van het preview scherm en voegt een heldere witte achtergrond toe, voor zachter licht in de zelfportret modus).

LG L80+
LG L80+

De L70+ is voorzien van een 4,5-inch IPS-display met een WVGA (800 x 480 pixels) resolutie, een 1,2GHz quad-core processor, 4GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en een 0,3-megapixel camera. De L80+ heeft een 5-inch IPS-display met een FWVGA (854 x 480 pixels) resolutie, een 1,3GHz quad-core processor, 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en een 1-megapixel camera. Beide toestellen draaien op Android 4.4.2 KitKat en ondersteunen HSPA+/3G.

"Door hun competitieve eigenschappen en toegankelijke prijzen hebben wij hoge verwachtingen voor de L70+ en L80+", vertelt Lenneke Sigmond, Marketing Manager Mobile Communications LG Electronics Benelux. "Onze nieuwe L Serie smartphones bieden een uitstekend design, hardware en gebruikservaring voor een aantrekkelijke prijs."

Informatie over de beschikbaarheid en prijzen van de LG L70+ en de LG L80+ volgt. In enkele andere landen staan de toestellen bekend als de LG L Bello (L80+) en de LG L Fino (L70+).

LG L70+
LG L70+

LG Newsroom