Interessant:

HTC Butterfly 2 geintroduceerd

nieuws 20 augustus 2014 om 10:37

HTC heeft in Azië de HTC Butterfly 2 geintroduceerd. De Butterfly 2 is een waterdichte high-end smartphone met een 5-inch Full HD-display, Android 4.4 en een 13-megapixel camera.

"De HTC Butterfly 2 biedt wederom HTC's iconische design en wereldwijd geprezen gebruikservaring", aldus Peter Chou, CEO van HTC. "Zijn elegante uiterlijk en fantastische prestaties bieden consumenten zonder twijfel de beste ervaring ooit".

De opvolger van de originele Butterfly beschikt naast een 5-inch Full HD-display, Android 4.4 KitKat en een 13-megapixel camera over  een IPX7-certificaat, wat betekent dat het toestel stofbestendig is en tot 30 minuten in 1 meter diep water overleeft. Daarnaast is het toestel uitgerust met een krachtige Duo-camerafunctie, waarmee gedetailleerde diepteinformatie wordt vastgelegd en waarmee je creatieve effecten aan je foto's kan toevoegen. De camera beschikt tevens over een dubbele LED-flitser en een 1080p Full HD-videorecorder. 

De Butterfly 2 maakt gebruikt van een krachtige 2,5GHz quad-core Snapdragon 801-processor met 2GB RAM en het geheugen bedraagt 16GB of 32GB geheugen en is uitbreidbaar via microSD. Het toestel ondersteunt zowel 4G/LTE als NFC. De HTC BoomSound-technologie en de dubbele stereospeakers aan de voorzijde zorgen voor een heldere audio en leveren geluid dat 25 procent luider is dan dat van de originele HTC One (M7). Verder heeft HTC samengewerkt met Harman Kardon om de zogenaamde LiveStage Signal Processing-technologie, een technologie die de audio nog verder verbetert, te kunnen toevoegen. 

De HTC Butterfly 2 verschijnt in eerste instantie aankomende september alleen in Azië. Het is nog niet bekend of HTC het toestel ook buiten Azië gaat uitbrengen.

HTC Butterfly 2
HTC Butterfly 2

HTC