Interessant:

Super Smash Bros. 3DS: beste mobiele game op Gamescom

nieuws 18 augustus 2014 om 12:39

Op de Gamescom 2014-gamebeurs in Keulen heeft Super Smash Brosh. voor de Nintendo 3DS de Gamescom Award 2014 ontvangen voor 'beste mobiele game'.

Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS is een vechtspel waarin je, net als in voorgaande Super Smash Bros.-games, met Nintendo- en andere computerspelkarakters tegen elkaar moet vechten. In deze editie van de game zijn onder meer Mario, Luigi, Zelda, Sonic, Mega Man, Kirby, Pikachu, Pac-Man, Donkey Kong - en vele anderen - te vinden.

Op de Nintendo 3DS kan je in de spelstand Klassiek op de kaart verschillende wegen kiezen, en het opnemen tegen wachtende CPU-spelers. Er zijn allerlei verschillende gevechten: gevechten van één tegen één, teamgevechten waarin CPU-spelers je zowel helpen als aanvallen, rondes waarin je vijanden één voor één of in groepen moet verslaan, en nog veel meer. Uiteraard is er ook een online multiplayer-modus.

Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS ligt vanaf 3 oktober 2014 in de winkels. De 'Best of Gamescom Award' ging dit jaar naar Evolve, een sci-fi shooter die volgende jaar uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Nintendo's The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de Nintendo 3DS ontving eerder de GDC Award 2014 voor beste handheld/mobiele game in 2014.

Super Smash Bros. voor Nintendo 3DS
Super Smash Bros. voor Nintendo 3DS

Gamescom