Interessant:

Huawei Ascend P7 in Arsenal-editie

nieuws 19 augustus 2014 om 11:10

Huawei en de Londense voetbalclub Arsenal hebben voor de aanvang van de Engelse voetbalcompetitie officieel een speciale Arsenal-editie van de Huawei Ascend P7 smartphone onthuld.

De Arsenal-editie van de Huawei Ascend P7áis onder meer voorzien van het Arsenal-logo aan de achterzijde en komt met speciale Arsenal-thema's en -afbeeldingen en zelfs met op maat gemaakte Arsenal-menu's. De klok is gebaseerd op het Arsenal-stadion. Daarnaast vind je op de Arsenal Edition van de Ascend P7 speciale apps waarmee je direct van het voetbal kan genieten, zoals de BBC iPlayer, BBC iPlayer Radio en het voetbalspel FIFA 14.

De overige specificaties van de Ascend P7 Arsenal Edition zijn gelijk aan die van de originele P7. Zo beschikt het 6,5 millimeter dikke toestel nog altijd over een 5-inch Full HD-display, een 1,8GHz quad-core processor met 2GB RAM, een 13-megapixel camera, een 8-megapixel webcam/frontcamera en Android 4.4 KitKat

De Arsenal Edition van deáAscend P7áis wel een stuk duurder dan het origineel: fans moeten een meerprijs van maar liefst 100 pond (125 euro) betalen voor de extra Arsenal-toevoegingen. Huawei is momenteel ook shirtsponser van de Parijse voetbalclub Paris Saint Germain.

Huawei Ascend P7 Arsenal Edition
Huawei Ascend P7 Arsenal Edition

TrustedReviews