Interessant:

Acer Aspire V Nitro-notebookserie geintroduceerd

nieuws 15 augustus 2014 om 12:26

Acer introduceert de Aspire V Nitro-notebookserie, met modellen van 15- en 17-inch. Deze serie is voorzien van†veeleisende multimediatoepassingen, waaronder software voor het bewerken van foto's en video's.

De Aspire V Nitro ziet er strak en modern uit en heeft een slank profiel van nog geen 2,5 centimeter dik. De klep is gemaakt met NIL-technologie (Nano imprint Litography), dat gebruik maakt van een complex metalen patroon zodat het zacht aanvoelt en het design van de notebooks helemaal afmaakt. Met zijn volledig numerieke toetsenbord met backlight en opvallende rode verlichting staat de Aspire V Nitro-serie dag en nacht garant voor entertainment en productiviteit.

De Aspire N Vitro-serie beschikt verder over de nieuwste 4e generatie Intel Core Standard Voltage of Ultra-Light Voltage processors en een NVIDIA GeForce-videkaart tot GTX 860M. De†Aspire V Nitro-serie is uitgerust met twee draadloze antennes in plaats van ťťn. De 2x2-technologie voor draadloze antennes verwerkt gegevens tot twee keer zo snel als enkelvoudige oplossingen door een MIMO-configuratie (multi-input/multi-output) te creŽren. Verder is de serie voorzien van de†DustDefender-technologie van Acer: een intelligent ontwerp voor het verwijderen van stof. De snelle interne ventilator van de notebook verwijdert stof dat zich in het apparaat heeft opgehoopt.

Acer Aspire V Nitro
Acer Aspire V Nitro

Ook kenmerkend voor de Aspire V Nitro-serie zijn de Full HD-schermen †met IPS-technologie. Deze In-Plane Switching-technologie zorgt voor een brede kijkhoek, zodat je zonder kwaliteitsverlies samen met anderen naar je multimedia kan kijken. ComfyView van Acer, een technologie die spiegeling tegengaat, vermindert vermoeidheid van de ogen en vergroot zo het kijkcomfort.

Acer heeft de Aspire V Nitro-serie verder voorzien van een reeks opties en extra functies waarmee je je notebook gemakkelijk kan personaliseren. Zo kan je het optionele Blu-Ray-station laten toevoegen en met de optionele M-Disk Ready-station kan je je gegevens extern opslaan op een M-Disk. De Blu-Ray- en M-Disk-stations kunnen ook worden gecombineerd. De slanke en lichte notebooks hebben een harde schijf van maximaal 3TB, waarop tot 200 dvd's, 100.000 MP3-nummers of 6.666 foto's passen. Gebruikers op zoek naar snelheid kunnen kiezen voor de SSD-opslagfunctie van 256GB. Die laat de Aspire V Nitro-apparaten snel opstarten en bestanden en gegevens veel sneller openen .

De Aspire V Nitro-serie is vanaf begin september verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het model van 15-inch is te koop vanaf 799 euro en dat van 17-inch vanaf 999 euro. Daarnaast zijn er Black Edition-modellen (met exclusieve CoolBoost Turbo Mode) vanaf 999 euro (voor het 15-inch en 17-inch model).

Acer Aspire V Nitro
Acer Aspire V Nitro

portablegear.nl