Interessant:

Medion introduceert Oyo II e-reader in Nederland

nieuws 13 augustus 2014 om 13:37

Medion heeft de Oyo II e-reader in Nederland geintroduceerd. Deze e-reader beschikt over een 6-inch eInk-display en WiFi-ondersteuning en kost 49,95 euro.

In 2010 introduceerde de inmiddels ter ziele gegane boekhandel selexyz de originele Oyo e-reader, die ook werd gemaakt door Medion. De nieuwe Medion Oyo II (die eerder in Duitsland verscheen) is onder meer beschikbaar via de Medion-website. De Oyo II beschikt naast  een 6-inch eInk-display en WiFi-ondersteuning over 4GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), vier hardwaretoetsen en een 2.200 mAh batterij. Het beeldscherm ondersteunt 16 grijstinten en je hebt de keuze uit 7 lettergrootten en 6 lettertypes.

Op de Medion Oyo II kan je naast e-books lezen (TXT, ePUB, PDF, HTML) ook afbeeldingen (JPG, BMP, PNG) in grijstinten bekijken en MP3'tjes (muziek en audioboeken) besluiteren. Een webbrowser en een notitieblok zijn voorgeinstalleerd. De Oyo II heeft een microUSB-aansluiting (voor opladen en synchroniseren) en een 3,5mm audiopoort (voor alle standaard headsets).

De Medion Oyo II e-reader is te koop voor 49,95 euro.

Medion Oyo II
Medion Oyo II

Medion