Interessant:

LG Tone Ultra arriveert in Nederland

nieuws 12 augustus 2014 om 12:23

De LG Tone Ultra, LG's Bluetooth-headset, is vanaf deze week in Nederland verkrijgbaar. Met de Tone Ultra kan je muziek en audio luisteren en handsfree bellen zonder gedoe met snoertjes en kabeltjes.

De LG Tone Ultra rust rond je nek, waardoor je eenvoudig en snel de oordopjes in en uit kunt doen. Via Bluetooth 3.0 kun je de Tone Ultra tegelijkertijd aan twee apparaten koppelen: tablet én smartphone. Wanneer je een serie op Netflix aan het kijken bent op je tablet en je wordt gebeld op je smartphone, pauzeert de Tone Ultra je serie automatisch. Als je geen zin hebt in onderbrekingen kun je er ook voor kiezen zelf op te nemen in plaats van dat de beller automatisch wordt doorgeschakeld.

Het geluid van de LG Tone is geoptimaliseerd in samenwerking met JBL, de bekende producent van geluidsapperatuur. De Ambiant Noise Cancellation (ANC) techniek zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden geblokkeerd worden, waardoor je op ieder moment en locatie van superieure geluidskwaliteit kan genieten. De Tone Ultra werkt in combinatie met elk apparaat dat Bluetooth ondersteunt.

De LG Tone Ultra is in Nederland verkrijgbaar bij de Wireless World winkels van de Phone House voor € 29,99 in plaats van € 99,90, een korting van 70% die krijgt wanneer je ook de LG G3 aanschaft. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

LG Tone Ultra
LG Tone Ultra

portablegear.nl


Gerelateerde producten