Interessant:

Met Huawei Ascend P7 van China naar Nederland

nieuws 26 juli 2014 om 09:56

Twee Nederlanders, die jaren in China hebben gewoond, willen een ander beeld van China tonen. Zij gaan daarom op een gesponsorde reis van China naar Nederland met enkel Chinese producten, waaronder de Huawei Ascend P7.

Maren Striker en Rogier Bikker willen de wereld een ander beeld van China tonen dan gebruikelijk, namelijk dat van een innovatief en ambitieus land. Daartoe vertrekken zij eind juli 2014 met de auto vanuit Shanghai op een reis van 3 maanden en meer dan 20.000 kilometer, waarbij zij 11 landen aandoen, naar Rotterdam. De reis valt samen met de viering van de 35-jarige zusterrelatie tussen Shanghai en Rotterdam.

De reis wordt helemaal gesponsord door Chinese producten. Huawei is de officiele smartphone-sponsor en heeft daartoe het project voorzien van de Huawei Ascend P7-smartphone. Naast Huawei zijn onder meer automerk BYD (Build Your Dreams) (met een auto), elektronicamerk Lenovo (met de Yoga-touchscreenlaptops), cameramerk AEE (met sportcamera's) en outdoormerk Ozark (met outdoor-accessoires) sponsors van het project.

Richard de Borst,áDirector Consumer Business Group Nederland, vertelt: "Huawei is trots om het 'Brand New China'-project te ondersteunen als officiele smartphone-sponsor met ons nieuwste toestel, de Ascend P7. Als top 3-speler op de Nederlandse smartphone-markt en de de 3de grootste smartphoneleverancier ter wereld, is het ons doel om mensen te kunnen laten leven zonder grenzen, ongeacht of ze nu op kantoor, op reis of thuis zijn. We wensen Maren en Rogier een veilige reis en een onvergetelijke ervaring".

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

portablegear.nl


Gerelateerde producten