Interessant:

Red Bull sluit deal met Nokia HERE Maps

nieuws 25 juli 2014 om 09:59

Energiedrankjesfabrikant Red Bull heeft een deal gesloten met Nokia's HERE-kaartenservice. Het Red Bull Media House gaat voor al zijn digitale kanalen gebruik maken van de kaarten van de HERE-service.

Het Red Bull Media House heeft inmiddels al de HERE Maps geintegreerd in het brede aanbod websites en mobiele applicaties van Red Bull. Red Bull sponsort veel evenementen waarbij deze kaarten van pas komen, zoals de Red Bull X-Fighter Finale in Pretoria (Zuid-Afrika) en de Red Bull Cliff Diving World Series op de Azoren, een archipel van Portugal.

Red Bull is ook de sponsor van het gelijknamige F1-team, waar de viervoudig weerkampion Sebastian Vettel voor rijdt. Red Bull Media House heeft een fraaie CGI-video gemaakt van het Red Bull Ring racecircuit in Spielberg (Oostenrijk), waarbij je ook informatie kan vinden over het circuit via HERE Maps.

"We zijn erg enthousiast dat een wereldleidend merk - op het gebied van consumenten, events en digitale media - zoals Red Bull ervoor heeft gekozen om HERE hun officiele kaartservice te maken", vertelt Christoph Erbenich, hoofd van de marketingafdeling van HERE. "Locatietechnologie zorgt voor een geheel nieuwe consumentenervaring en dankzij HERE Maps kan het Red Bull Media House zijn verhalen op een geheel nieuwe manier vertellen".

Nokia HERE
Nokia HERE

portablegear.nl