Interessant:

Netatmo te bedienen op Windows Phone

nieuws 10 juli 2014 om 11:11

De apps behorende bij de Netamo thermostaat en weerstation zijn nu ook beschikbaar voor Windows Phone. Android en iPhone applicaties waren eerder al beschikbaar.

De apps zijn volledig opnieuw ontworpen om maximaal gebruik te kunnen maken van de visuele capaciteiten van Windows Phone 8. Zo bevatten de weerstation- en thermostaat-apps een live tile die de huidige temperatuur weergeeft op het startscherm. De apps zijn nu beschikbaar in de Windows Phone Store.

Het Netatmo-weerstation monitort de omgeving binnen- en buitenshuis en meet onder meer temperatuur, luchtvochtigheid, CO₂-niveau en luchtdruk. Gebruikers hebben waar en wanneer ze willen toegang tot alle data via hun smartphone, tablet en laptop. De gegevens zijn inzichtelijk via diverse tabellen en grafieken. Het Netatmo-weerstation bestaat uit twee modules: een voor buiten en een voor binnen. Het bevat verder twee compacte en elegant ontworpen aluminium cilinders gemaakt van gerecycled materiaal.

Netatmo - Weerstation en bijvehorende app
Netatmo - Weerstation en bijvehorende app

De Netatmo-thermostaat is ontwikkeld om je verwarming op afstand te bedienen. Het vervangt zowel bekabelde als draadloze thermostaten. Dankzij de Netatmo-applicatie – gratis te downloaden in de App Store, Google Play en nu ook Windows Phone Store – bedient de gebruiker zijn of haar verwarming eenvoudig vanuit bed of zelfs vanaf de andere kant van de wereld. De Netatmo-thermostaat evalueert continu het gebruik van de verwarming en past de temperatuur realtime aan de levensstijl van de gebruiker aan.

Windows Phone is op dit moment het derde mobiele besturingssysteem ter wereld is en in Latijns-Amerika zelfs de nummer 2. Windows Phone is de snelste groeier van de afgelopen jaren. Volgens Kantar WorldPanel heeft het Microsoft Platform een marktaandeel van 8,2 procent in de vijf belangrijkste Europese landen: Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

portablegear.nl