Interessant:

Sony introduceert Xperia C3 selfie-telefoon

nieuws 9 juli 2014 om 11:27

Sony lanceert medio augustus een speciale selfie-telefoon, de Xperia C3. De dualsim Xperia C3 heeft een 5 megapixel frontcamera voor haarscherpe selfies.

"De Xperia C3 is een unieke nieuwe smartphone van Sony, ontwikkeld om de ultieme sociale deel-ervaring te bieden met een nieuwe krachtige 'PROselfie camera'. De C3 is ook een combinatie van de beste Sony technieken, met toonaangevende foto-technologie en briljante specificaties en prestaties voor een midrange telefoon." aldus Calum MacDougall, hoofd van de afdeling Xperia Marketing bij Sony Mobile Communications.

Sony Xperia C3 - Overzicht
Sony Xperia C3 - Overzicht

Sony positioneert de Xperia C3 als een selfie cam. De 5 megapixel frontcamera met een zichthoek van 80 graden stelt je in staat om meer beeld op je selfie te krijgen. De soft flash zorgt voor extra belichting overdag en 's nachts. De camera aan de achterzijde is voorzien van een 8 megapixel sensor en neutraliseert schudden en trillingen dankzij de ingebouwde steadyshot-technologie.

Sony Xperia C3 - Spiderman
Sony Xperia C3 - Spiderman

Andere specificaties zijn een Snapdragon 400 quadcore 1,2 GHz processor, 8GB intern geheugen én 1GB aan RAM. De 4G-ondersteuning zorgt voor razendsnel mobiel internet onderweg. De dual sim functionaliteit zorgt er ten slotte voor dat je twee simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken.

De Sony Xperia C3 verschijnt in eerste instantie alleen in China in de kleuren wit, zwart en groen. Het is nog niet bekend of het toestel ook in Nederland op de markt komt. Deze week werd de HTC Desire 516, die eerst ook alleen in China verkrijgbaar was, wel in Nederland gelanceerd.

portablegear.nl