Interessant:

HTC Sense 6 arriveert voor HTC One max

nieuws 2 juli 2014 om 09:42

HTC is in de Benelux gestart met een systeemupdate voor de HTC One max, HTC's 5,9-inch Android-phablet, met daarin de upgrade naar HTC Sense 6.

De Sense 6-update voor de HTC One max bestaat uit verbeteringen van het systeem en de batterij (waaronder de toevoeging van HTC's nieuwe extreme energiebesparingsmodus), kleurthema's voor eenvoudige navigatie en een verbeterde personalisatie, verbeteringen voor afbeeldingen (waaronder een geheel nieuwe interface voor de 'Gallerij' en cameratoepassingen), een nieuwe intu´tieve HTC BlinkFeed interface (met een soepele en constante scrolfunctie), verbeteringen van HTC Sense TV (waaronder een vernieuwde, intu´tieve interface en grotere sport-integratie) en verbeterde e-mail-, sms-, agenda- en bel-applicaties.

De HTC Sense 6-update kwam afgelopen juni ook beschikbaar voor de HTC One M7 en volgt binnenkort ook voor de HTC One mini. De HTC One max is een phablet met een 5,9-inch display en een vingerafdrukscanner, die oorspronkelijk werd geleverd met HTC Sense 5.5.

HTC One max
HTC One max

portablegear.nl